Thursday, May 16, 2013

Must have - Pyjama pants!

I spend the last weekend in Tallinn with my friend and our schedule included mainly shopping, eating, and relaxing :) Why couldn't every day be like that...!

The best discovery were the pyjama pants, from which everybody is fuzzing about in fashion blogs and magazines ;) As this kinda pants are not usually in my comfort zone, I decided that it's best to go with black color. But I just love the little golden zippers in the leg endings, as they make it feel more like daywear and not like nightwear. Who wouldn't like to wear pyjamas at work - every day..haha! Luckily these are easy to combine with heels & blazers etc.. to make  them more day-time appropriate.

But the ultimate feature of these, is that they're Super comfy!
To be honest, I could easily hang out in PJ's every day :D

But I'll tell you more about our holiday happenings in the next posts...Keep up :)

-Sarppa


Pyjama buddies :)

Voihan pyjama pöksyt!

Vietin viime viikonlopun Tallinnassa kaverini kanssa shoppaillen, syöden ja rentoutuen :) Miks ei aina vois  olla samanlaista...!

Paras shoppailu löytö oli ihanat pyjama byxat, joista muotilehdissä ja -blogeissa on kohistu jo pitkän aikaa ;) Koska tällaset housut ei ole ihan mun perus päiväpukeutumista, päätin että on parasta mennä mustalla värillä. Mutta fiilistelen ihan täpöllä noita kultaisia pikku vetskareita lahkeen suissa, koska ne erottaa nämä paremmin yökkäreistä. No mut kuka ei haluis heilua toimistolla pyjamassa - joka päivä! Haha... Onneks nää on tosi helppo yhdistää esim. bleiseriin, joka tekee näistä paremmin sopivammat päivälle.

Mutta siis näiden ainoin ja huipuin ominaisuus on, että nää on super mukavat päällä! Ja ja pakko tunnustaa, että voisin kyllä hengata kaiket päivät pyjamassa :D

Mutta lisää reissupäivityksiä sitten seuraavissa postauksissa....

-Sarppa

2 comments:

  1. Tosi makeet....mä haluun samanlaiset ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Noi kyl on kieltämättä aika huiput :)

      Delete

♥ Thanks for all of your precious comments!
Feel free to comment either in English or Finnish!